Vrea doar să ajute cuplurile care nu pot avea copii. “Eu doar ajut oamenii care au nevoie. Nu fac afaceri…”

17 Jan

“Trent Arsenault, un american de 36 de ani care nu a făcut sex niciodată, are 14 copii”
“Trent Arsenault a ajuns în atenţia presei şi a Administraţiei Alimentelor şi a Medicamentelor din SUA (FDA) anul trecut, după ce s-a descoperit că îşi donează lichidul seminal pe internet şi nu prin intermediul unei bănci de spermă.

Pentru că riscă să răspândească anumite boli cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV, Arsenault a fost ameninţat de FDA cu o amendă de 100.000 de dolari şi un an în închisoare dacă nu încetează activitatea desfăşurată prin site-ul său.”

Clipped from www.gandul.info

Cum a ajuns un bărbat VIRGIN tatăl biologic a 14 copii. VIDEO


de
Mihai SCHIAU

Postat la: 17.01.2012 09:47
Ultima actualizare: 17.01.2012 10:17

Povestea incredibilă a bărbatului VIRGIN care are 14 copii. VIDEO

Daily Mail publică povestea incredibilă a lui Trent Arsenault, un american de 36 de ani care nu a făcut sex niciodată, dar care are 14 copii.

Bărbatul, un inginer de calculatoare care lucrează în Silicon Valley, donează spermă pe internet, aceasta fiind singura sa activitate sexuală.

“100% din energia mea sexuală se concentrează pe producerea de spermă, astfel încât cuplurile fără copii să poată avea urmaşi. Nu am altă activitate sexuală în afară de aceasta”, a explicat Arsenault, în cadrul unei emisiuni moderate de Anderson Cooper.

Trent Arsenault (dreapta), alături de jurnalistul Anderson Cooper

Unul dintre copiii donatorului de spermă

“Adică nu faci sex?”, l-a întrebat încurcat jurnalistul. “Probabil că voi fi virgin la 40 de ani. Doar că voi avea peste 15 copii”, a răspuns amuzat donatorul de spermă, în aplauzele publicului.

În cadrul emisiunii, Arsenault şi-a cunoscut pentru prima dată unul dintre copii, o fetiţă de doi ani, aflată în grija unui cuplu de lesbiene. “Încerc să nu mă emoţionez prea tare. Sunt foarte fericit că fetiţa e sănătoasă şi că trăieşte într-un cămin iubitor. Sper că a moştenit gena compasiunii”, a declarat bărbatul despre fiica sa, Analise.

Trent Arsenault a ajuns în atenţia presei şi a Administraţiei Alimentelor şi a Medicamentelor din SUA (FDA) anul trecut, după ce s-a descoperit că îşi donează lichidul seminal pe internet şi nu prin intermediul unei bănci de spermă.

Pentru că riscă să răspândească anumite boli cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV, Arsenault a fost ameninţat de FDA cu o amendă de 100.000 de dolari şi un an în închisoare dacă nu încetează activitatea desfăşurată prin site-ul său.

Totuşi, bărbatul spune că vrea doar să ajute cuplurile care nu pot avea copii. “Eu doar ajut oamenii care au nevoie. Nu fac afaceri…”, a explicat Arsenault, care a precizat că nu ia bani pentru sperma donată.

Read more at www.gandul.info

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: